Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan NATO Zirvesi’ne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart’ta Brüksel’de gerçekleşecek olan NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak. Rusya- Ukrayna bölgesindeki …

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart’ta Brüksel’de gerçekleşecek olan NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak.

Rusya- Ukrayna bölgesindeki savaşı yakından takip eden NATO ittifakı liderleri, savaş sürecini değerlendirmek için 25 Şubat’ta yaptığu toplatının bir yenisini 24 Mart’ta Brüksel şehrinde yapacak.

Diplomatik açıdan NATO üyesi ülkelerin liderleri ve Genel Sekreter Jens Stoltenberg ile sürekli dirsek temasında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi’ne katılmak için Brüksel’e gidecek.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın da yer alacağı zirvede devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler de yapılacak.

TRT Haber’in aktardığıan göre, 23-24 Mart tarihlerinde Belçika’da beraberindeki heyet ile birlikte olacak olan Erdoğan, Türkiye’nin çözüm önerilerini ve Türkiye’nin Rusya-Ukrayna krizindeki tutumunu NATO liderlerine anlatacak. İ