Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da Nail Türkel’in eserleri görücüye çıktı

Sanatçı Nail Türkel’in ‘Yağlı Boya Resim ve El Sanatları Sergisi’,

Sanatçı Nail Türkel’in ‘Yağlı Boya Resim ve El Sanatları Sergisi’, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu’nda açıldı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu, sanatçı Nail Türkel’in ‘Yağlı Boya Resim ve El Sanatları Sergisi’ne ev sahipliği yaptı.

Doğal taşlar, deniz kabukları ve yağlı boya resimlerin yer aldığı serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Araştırmacı-Yazar Haydar Aksakal ile öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Ustamehmetoğlu, Özcan ve sanatseverler sergiyi gezdi. Türkel, sergide yer alan eserleri hakkında bilgi verirken, Ustamehmetoğlu ve Özcan da, Türkel’i tebrik etti.

‘Yağlı Boya Resim ve El Sanatları Sergisi’nin 2 Aralık Cuma gününe kadar ziyaretçiye açık kalacağı öğrenildi.