Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uwell Koko Pod Sistemi ve Özellikleri

Profesyonel olarak tasarlanmış ve ele oturan bir şasi yapısına sahip olan Uwell koko pod sistemi 520 mAh şarj edilebilir güvenli pil sistemi ile çalışmaktadır.

Profesyonel olarak tasarlanmış ve

Profesyonel olarak tasarlanmış ve ele oturan bir şasi yapısına sahip olan Uwell koko pod sistemi 520 mAh şarj edilebilir güvenli pil sistemi ile çalışmaktadır. Voltaj çıkış aralığı 3.2 – 4.0 V aralığında olup doğrudan voltaj tabanlı çıkış özelliğine sahiptir. Uwell koko alüminyum alaşımlı bir şasiye sahip olduğu için çok hafif olup pil göstergeleri led özellikli olduğu için uzun ömürlü ve ışıklı bir gösterge sistemine sahiptir. 2ml kapasiteli likit sistemi ile kullanım kolaylığı sağlayan sistem 1.4 ohm pod coil direnci ile kullanım sırasında kolaylık ve keyif sağlıyor.

Size Özel Renkler

Farklı renklerde üretilen Uwell Koko, aynı zamanda doldurulabilir kartuş sistemine sahiptir. Uwell koko kartuş yedek olarak satın alabilir, kullanım sonrasında doldurarak yeniden kullanabilirsiniz. 3.5 mm dolum portlarına sahip olan sistem yeniden doldurulabilir özelliğinin yanı sıra minimum dolum hattı ile kullanım sırasında manyetik bağlantılar ile daha hızlı buharlaşma sağlamaktadır. 1.2 ohm atomizer direnci ile hem kullanım kolaylığı hem de kullanım keyfi sağlayan sistem bu alanda en fazla tercih edilen buhar sistemi olmuştur.

Bu ürünlere ve daha fazlasına ulaşabilmek için Pod Mod Türkiye firması ile mutlaka tanışmalısınız. Firma web sayfası üzerinden sizlere online olarak satış yapmaktadır. podmodturk.com adresine giriş yapabilir ve site içeriğinde yer alan tüm ürünlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.