Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri Hukuk Bürosu

Birr Hukuk, bünyesinde bulunan

Birr Hukuk, bünyesinde bulunan uzman avukatları ile özellikle ceza davaları ve boşanma davalarında müvekkillerine hizmet vermektedir. Kayseri Avukat olarak yapılan aramalarda davanız ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Kayseri avukatlık bürosu özellikle cezası 10 yıl ve üzeri olan yani ağır ceza mahkemelerinde görülen davalarda müvekkillerinin davalarını olumlu sonuçlandırmaktadır ve en yüksek faydayı amaçlamaktadır. Boşanma davalarında detaylar önemlidir. Bir hak mahrumiyeti yaşamamak için Kayseri hukuk Bürosu ile irtibata geçiş davanızın takip edilmesini talep edebilirsiniz. Kayseri Boşanma avukatı olarak anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davalarında ve buna ek olarak boşanma sonrası taraflar arasındaki davalarda hizmet vermekteyiz. Bu davalarda anlaşmalı boşanma davaları genel olarak kısa süren davalardır ve taraflar arasında bir anlaşmazlık yoktur. Uzman bir avukat tarafından hazırlanan bir protokol iki taraf tarafından kabul edilir.

Mahkemeye sunulduktan sonra tarafların bağımsız hür olarak boşanmak istediklerini beyan etmeleri gerekmektedir. Bu nedenle anlaşmalı boşanma davalarında tarafların duruşmaya katılması kanunlarda belirtildiği gibi zorunludur. Boşanma davalarında boşanma sonrasında mal paylaşımı için ayrı dava açılması gerekmektedir. Bu davayı iki tarafta açabilir. Açılan davada avukatlık ücreti Kayseri Barosu tarafından yayınlanan listede belirtilmiştir. Gene olarak boşanma sonrasında nafakanın artırılması talebi ve velayetin değiştirilmesi talebi ile dava açılmaktadır. Boşanma davası sırasında belirlenen nafaka tarafların değişen ekonomik şartlarından dolayı veya ekonomik değişen şartlar nedeniyle artırılıp azaltılabilir. Bu konuda uzman bir avukat ile çalışmanız dava sürecinin takip edilmesi sizlerin faydasına olacaktır. Çekişmeli boşanma davasında taraflar mahkeme sürecine katılmak zorunda değillerdir. Vekil avukatlar duruşmalara katılacak ve tarafların hakları korunacaktır.

Diğer dava türü kayseri icra avukatı olarak yapılan aramalarda icra takip işlemlerini takip etmekteyiz. İcra takip işlemleri ilamlı ve ilamsız olarak icra müdürlüklerinde yapılmaktadır. Bunlara ek olarak Kayseri Ceza Avukatı olarak ağır ceza mahkemelerinde görülen davalarda uzman ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. Kayseri ağır ceza avukatı özellikle uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, dolandırıcılık ve cinsel istismar gibi konularda hizmet vermektedir. Bu davalar uzun süren ve detayları önemli olan davalardır. Bu nedenle uzman bir avukat ile dava sürecini takip edilmesi önerilmektedir.

short haircuts