Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENGEÇ BURCU

AŞK: Sıkıntılı devam eden

AŞK: Sıkıntılı devam eden aşk hayatınız birden bire değişikliğe uğrayacak. Hiç beklenmedik bir zamanda, beklenmeyen bir kişi tarafından şok geçireceğiniz bir teklifle karşılaşacaksınız. Bu teklif sizi ve yakın çevrenizi çok mutlu edecek. Kısa bir kahve molası ya da akşam yemeği şeklinde değişiklik gösterebilir. Aradığınız aşkı bir türlü bulamamaktan yılmamanızın karşılığını çok kısa bir zamanda alacaksınız. Rüya gibi bir aşk için az daha beklemeniz gerekecek. Aşk hayatında garip olaylar yaşanacak yengeç burcu

İŞ: Çalıştığınız iş yerine oldukça enerjik bir şekilde gideceksiniz. Ara sıra gerici zamanlar geçirebilirsiniz fakat zihniniz ile birlikte enerjiniz tüm insanlara ışık olacak. Gelecek olan yeni iş teklifleri karşısında kafanız karışabilir. Bu kafa karışıklığını kısa bir sürede atlatacaksınız. Maddi açıdan ve gelecek kaygısı olmadan yeni işlere yelken açmanız sizin yararınıza olacak. Yengeç burcu olmak bunun gerektirir.

 

PARA: İş hayatında karşılaşacağınız zorlukları başarıyla atlatacaksınız. Bu zorluklara karşı göğüs germeniz sizin yukarılara doğru tırmanmanızı sağlayacak. Yeni iş değerlendirmeniz olumlu geçtiği takdir de finansal anlamda da çok mutlu haberler alacaksınız. Önümüzdeki hafta verdiğiniz yeni kararlar doğrultusunda çok mutlu bir geleceğe adım atmış olacaksınız.

 

SAĞLIK: Yakın çevrenizden aldığınız sağlık problemi haberleri doğrultusunda biraz üzüleceksiniz. Ancak bu olay hayatınızda bir değişikliğe sebep olmayacak. Çünkü yakınınız ufak bir operasyonun ardından eski sağlığına kavuşacak. Siz ve tüm yakın çevreniz de bu olaydan sonra hayatınıza kaldığınız yerden mutlu bir şekilde devam edeceksiniz.