Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boluspor Takım Ruhu

Boluspor bölgesel niteliğe sahip

Boluspor bölgesel niteliğe sahip bir takımdır. Bu sebeple Bolu halkı tarafından oldukça çok sevilir ve sahiplenilir. Bu da her zaman için sahaya yansıyan bir durumdur. Hatalar birlikte yenilir, zaferlere de aynı şekilde birlikte ulaşılır. Takımın öncelikli hedefi karakterli bir futbol oynamaktır. Kazanmak ve kaybetmek döngüsü arasında takım geleneklerine, sporcu gerekliliklerine her zaman bağlı kalınır. Boluspor’un sloganı “Küçük şehrin büyük öyküsü” olarak geçer. Bunun sebebi ise yüzölçümü olarak küçük olan Bolu’nun futbol takımı olan Boluspor’un bölge insanına büyük sevinç ve umutlar yaşatmasıdır.

Boluspor her şeyden önce oyuncuların, teknik ekibin ve taraftarların ailesidir. Burada genelde genç oyuncular bulunur. Karadeniz’in gençleri için Boluspor’da oynamak spor hayatları için her zaman oldukça önemli bir dönemdir. Özellikle tarihi oldukça zengin olan ve başarılarla dolu olan Boluspor için bu tarz gençleri ileriye taşımak oldukça önemlidir. Takımın her bireyi takımı sahiplenir. Aynı şekilde takım da bütün parçalarını sahiplenir. Oynadığı her ligde, her takıma karşı şartlar ne olursa olsun futbolcular ve taraftarlar sahaya ruhunu yansıtır. Sert Karadeniz ikliminin yetiştirdiği sert futbolcular ise her zaman zeki, çevik ve ahlaklı bir spor yansıtırlar.

Boluspor Ailesi

Boluspor öncelikle şehrinin ve bölgesinin sevilen ve dinamik bir takımıdır. Bu sebeple futbolseverler için yeri hep ayrıdır. Takımda her şeyden önce bütün bireyler sorumluluklarını bilir ve yerine getirir. Mevkii, görevi ne olursa olsun öncelikle futbolcular risk alınması gereken durumda risk alır, olayların doğurdukları sonuçları birlikte aşarlar. Bu sebeple takımda her zaman bir aile havası hakimdir. Herkes görevini ve sorumluluğunu bilerek hareket eder. Başarılara beraber sevinmek kadar mağlubiyetlere karşı beraber güçlü kalmak da önemlidir. Boluspor haberleri her ferdi ile her durumda takımı için en iyisini düşünür. Çoğu zaman bir takımdan öte olan Boluspor şu an 1.Lig’de mücadele ediyor. Yüzölçümü küçük olsa da takımının hayalleri ve umutları büyük olan Bolu için her zaman sevincin ortak adresi Boluspor’dur. Durum ne olursa olsun bu takımda sporcular kendilerini yetiştirir. Fakat sahada hiçbir zaman kendilerini düşünmez ve takım için en doğrusunu yaparlar.

Kaynak: https://www.boluspor.net/