Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kolay ve Zahmetsiz Bir Yöntem; Lazer Epilasyon

  Lazer epilasyon Ankara,

 

Lazer epilasyon Ankara, istenmeyen tüylerden kurtulmak için gayet kolay ve zahmetsiz bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde sırt, kol, göğüs, bacak vb. bölgelerdeki kıllara ve tüylere elveda demek mümkün olmaktadır. Tabii ki yeni geliştirilen teknikler sayesinde lazer epilasyon cihazları güçlenmiş ve istenilen etki çok kısa sürede alınmaya başlanmıştır. Dolayısıyla kişilerin lazer epilasyon Ankara ‘da yer tercih ederken bu duruma dikkat etmeleri gerekmektedir.

Lazer epilasyon yaptırmanın özellikle pek çok avantajı bulunmaktadır. Tüy dökücü kremlere ve cihazlara verilen paralar düşünüldüğü zaman lazer epilasyonun ekonomik olduğunu söylemek mümkündür. Yine lazer epilasyon kısa zamanda etki göstermekte ve bütün kılları kalıcı olarak yok etmektedir. Aynı zamanda lazer epilasyon sayesinde ciltteki pürüzsüz görünüm elde edilebilmektedir. Özetle jilet vb. aparatlarla uğraşmadan kıllarınızı tamamen ortadan kaldırmanız için lazer epilasyonu değerlendirebilirsiniz.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır

Lazer dalgaları, bir cihaz sayesinde kıl köklerine gönderilmektedir. 45 derecelik lazer dalgaları sayesinde kıl kökleri yanmakta ve kıl oluşumunun tamamen önüne geçilmektedir. Tabii ki bu işlem birkaç seans uygulandıktan sonra asıl etkiyi göstermektedir. Dolayısıyla lazer epilasyon Ankara ‘da ve diğer illerde bu şekilde gerçekleştirilmektedir.

Lazer epilasyon uygulaması esnasında ağrı ve acı meydana gelmemektedir. Bunun sebebi de lazer dalgalarının çok hızlı bir şekilde kıl köklerini yakması ve sinir uçlarına dokunmamasıdır. Haliyle lazer epilasyonun ağrısız bir uygulama olduğundan bahsetmek gerekmektedir. Siz de www.drbuketyildirim.com sitesinden lazer epilasyon hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaç Seansta Tüyler Yok Olur?

Genellikle kıl köklerinin durumu, cilt tipi, kişisel özellikler ve cihazın durumuna bağlı olarak tüylerin kaç seansta yok edileceği belirlenmektedir. Ancak ortalama olarak 7 ya da 8 seans sonucunda istenilen etkinin alındığını söylemek mümkündür.

Cilt rengi koyu olanlar ile cilt rengi açık olanlar arasında bu konuda farklılıklar bulunmaktadır. Dolayısıyla uzman kişiler bu konuda kişilere bilgi vermekte ve tedavinin kaç seans sonucunda biteceğini belirtmektedirler. Haliyle siz de lazer epilasyon yaptıracağınız yer ile konuşup detayları öğrenebilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yaptırmanın Riski Var mıdır?

Lazer epilasyon cihazları Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylıdır. Dolayısıyla bu yapılan araştırmalar ve klinik çalışmalar, bu cihazların insan sağlığına bir zarar vermediğini ortaya koymaktadır. Özellikle Soprano lazer epilasyon konusunda pek çok çalışma yapılmış ve güvenilir olduğunu tespit edilmiştir. Haliyle lazer epilasyon yaptırmanın risk barındırmadığını söylemek mümkündür.

Halk arasında lazer epilasyon yaptırmanın kısırlık vs. şeylere yol açacağına inanılmaktadır. Ancak bu konuda yapılan araştırmaların hiçbiri söylentileri doğrulamamaktadır. Dolayısıyla lazer epilasyon tamamen güvenli olarak uygulanmakta ve istenilen sonucu vermektedir. Siz de lazer epilasyon ile kolay ve zahmetsiz şekilde tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Her Cilt İçin Uygun mu

Buz lazer ve ütüleme lazer epilasyon uygulamaları Türkiye’deki insanların büyük bir çoğunluğuna güvenle uygulanmakta, etkili sonuç alınmaktadır. Yani ülkemizdeki insanların cilt tipinin bu tedavi için uygun olduğunu söylemek mümkündür. Yalnız bazı ciltlerde özellikle tedavinin uzayabildiği görülmektedir. Dolayısıyla lazer epilasyondan önce kıl ve cilt tipinin belirlenmesi oldukça önemlidir.

Tabii ki lazer epilasyon yapılacak yerde açık yara bulunmaması gerekmektedir. Aynı zamanda dövme bulunan yere de ne yazık ki lazer epilasyon yapılmamaktadır. Bu noktalara dikkat edilmesi durumunda epilasyon işleminin etkili sonuç vereceğinden bahsetmek mümkündür. Siz de bacak, kol, genital bölge vs. yerlerdeki tüylerden lazer epilasyon ile rahatlıkla kurtulabilir, pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.