Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ledün İlmi Bilinmeyenleri ile Karşınızda

İlmin çok çeşitli tarifleri

İlmin çok çeşitli tarifleri sık sık yapılmaktadır. Fakat bize en çok rağbet gören soyut kavramın ledün ve havas ilmi olduğu konusunda derin bir sonuç çıkmıştır. Bu konu hakkında uzun zamandır araştırma yapan pek çok kişinin insanların en çok merak ettikleri, kayıtsız inandıkları ve varlığının dinlerce de kabul gördüğünden bahsettikleri durum budur. Bu ilim başlı başına bir öğretidir. Aslında insan sanatı diyen medyumlarda var. Tabi ki her insani şey gibi ikiye ayrılıyor. Bir tarafı şeytani olabilirken bir tarafı da rahmani olabiliyor. Bu işlemlerin en bilinen isimlerine baktığınız zaman ise karşınıza bağlama büyüsü ritüelleri başta olarak çıkıyor.

Bu işlem içeriği bakımından çok yoğun ve detay barındırıyor olsa da bizler sizin için kıssada hisse şeklinde neyin ne olduğundan bahsetmek isteriz. Öncelikle bir insanı bağlamak aslında duygusal anlamda ona bir takım şeyler yüklemek anlamına geliyor. Genel olarak cinci hocalar gibi bilinen insanların dünya dışı varlıklarla temasa geçerek bu gibi şeyleri yapabildikleri bilinmektedir. Inanç bu yönde çok daha kuvvetlidir aslına bakarsanız. Insanlar genel olarak böyle şeylerin var olduğuna ama herkesin yapamayacağına inanıyor. Bir diğer en ulu inanış ise bu işlemler için yani bağlama işlemi yapacak bir kişi için eğer ki para istiyorsa güvenilmezdir diyorlar. Bu konu bizce de çok mantıklı. Yani madem ki böyle bir gücünüz var o zaman insanlığın faydasına kullanmalısınız.

Günümüzde enerji işlerinin ve birçok bilimsel teknik ile kişilerin psişik yönlerinin bu denli ayyuka çıktığı hesap edilecek olursa eski insanların da algıda benzer durumlara inanmaları çok da şaşırtıcı değil aslında. Bu büyü denen olgu da tıpkı nazar gibi aslında bir enerji ve bir frekanstır. Bunu anlatan ve sizler için araştırdığımız bir de bu soruları sorduğumuz Turan hoca büyü işlemlerinde bilinmeyenleri bizlere anlatmıştır. En çok rağbet gören işlemlerden ve sahte eylemleri nasıl ayırt edeceğimiz belirtilere kadar bir çok konuda söyleşi yapılmış oldu.

Ledün ilminde bir de papaz büyüsü işleminin adından çokça bahsedilmektedir. Yine enerji frekanslarını kişinin algısı doğrultusunda bir yere nakledilerek, o şahsa hayat hayati değerlerin değiştirilebildiği inancı hakimdir bu konuda da. Fakat her baba yiğidin harcı değildir elbette bu işlerin hayata geçmesi hususu. Bu nedenle bir ömür bu işlere gönüllü olmuş ve hayatını bu uğurdaki gelişimine adamış çok sayıda hocanın varlığı kabul görmüş bir gerçektir. Bu nedenle olası bir talep ya da konuya yakınlık duyulması anında sizlere https://www.turanhoca.com adresi üzerinden 7/24 destek olan Turan hoca ile görüşebilirsiniz.