Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevkiyat Hizmetleri

İthalat ve İhracat firmalarının ticaretini yaptıkları ürünler ile ilgili uluslararası mevzuatlar ve sözleşmeler gereği ağırlık ölçümleri, tartı testleri, miktar kontrolleri, kalite standart kontrolleri yapan ve firmalara bu konuda denetim, gözetim hizmetleri sunan, yapılan işlemler ile ilgili raporlama hizmetleri sunan, laboratuvar analizleri ile tescil işlemleri yapan Turcert, dış ticaret konusunda koordinasyon hizmetleri de sunmaktadır.

İthalat ve İhracat firmalarının

İthalat ve İhracat firmalarının ticaretini yaptıkları ürünler ile ilgili uluslararası mevzuatlar ve sözleşmeler gereği ağırlık ölçümleri, tartı testleri, miktar kontrolleri, kalite standart kontrolleri yapan ve firmalara bu konuda denetim, gözetim hizmetleri sunan, yapılan işlemler ile ilgili raporlama hizmetleri sunan, laboratuvar analizleri ile tescil işlemleri yapan Turcert, dış ticaret konusunda koordinasyon hizmetleri de sunmaktadır. Tüm limanlarda uygulanması zorunlu olan ISO standartlarının eksiksiz bir şekilde uygulanmasını sağlayan ve denetimler ile eksiklikleri tespit eden profesyonel ekibimiz sayesinde denetimleri profesyonel bir şekilde atlatabiliyorsunuz.

Sevkiyat konusunda gözetim hizmeti sunan firma; gemi ambar kapaklarının sızdırmazlık testlerini yapıyor, ambar temizlik işlemlerinin uluslararası standartlara uygun olarak yapılmasını sağlıyor ve ambar kapağı mühürleme işlemlerinde gözetmen olarak yer alıyor. Bu hizmetler ile alıcıların ve satıcıların güvenli bir şekilde ticaret yapmasını sağlayarak dış ticaret işlemlerinin prosedürlerine, standartlarına uygun olarak güvenli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlıyor.

Denetim ve gözetim hizmetleri dışında gemi hizmetleri de sunan firma katı yük dökme gözetimi, deniz, kara, demiryolu nakil araçları, nakil istasyonları, stok saha gözetimi hizmetlerini de sizlere sunuyor. Gemi alım satımında değer ve kıymet takdiri, fiyat belirleme, gemi ekspertiz işlemleri konularında da profesyonel bir şekilde hizmet veren bir kuruluş olarak deniz taşımacılığını ilgilendiren her konuda denetim, gözetim hizmetleri sunuyor, survey hizmetleri ile işlemlerin prosedürlerine uygun olarak ilerlemesini sağlıyoruz.