Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TatilCity.NET ile Yeniden!

2013 yılında İnternet Acentası

2013 yılında İnternet Acentası olarak çalışmaya başlayan Tatil City bir çok yurt-içi ve yurt-dışı fuarlarda bulundu. Uzun bir dönem IATA üyesiydi. Hala uçak biletleri, oteller, turlar ve vize işlemleri konularında hizmet veriyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’i merkez olarak kullanıyorlar. Üstelik İstanbul’un Sultanahmet acentaları ile ortaklaşa in-coming yapıyorlar. Yabancı turistler için paket programlar hazırlıyorlar.

Uçak bileti konusu ise Tatil City’nin iddialı olduğu başka bir alan. Fazlasıyla ekonomik fiyatları var. Üstelik çok fazla talep alan bölgelere sürekli kampanya düzenliyorlar.  Ayrıca, İstanbul merkezli olan bütün aktarmalı yurt-dışı uçuşları için servis bedelleri çok düşük. Bu sayede de misafirler daha ucuz, en uygun uçak biletini buluyor. Yerli IATA desteğini almasının yanı sıra tam 28 adet yabancı IATA’dan da fiyat alıyorlar. Bu sayede 29 farklı ülkeye çok uygun fiyat veriyorlar. Yani Tatil City dünyanın her yerine çok ucuz fiyatlarla uçak bileti bulabiliyor.

Otel rezervasyonu mu yapacaksınız. Web sitelerinde bu konuda da eşitli alternatifleri bulunuyor. Alternatifler misafire sunulmadan önce dünyanın en büyük satış kanalları web servisler ile aranıyor. O anda en ucuz olan oteller ve bu otellerin fiyatları misafirin karşısına getiriliyor. Yerel acentalar ile de çalışıyorlar. Tatil City bu acentalar üzerinden küçük şehirlere de çok fazla misafir yolluyor. Marka ucuz ve kaliteli otellere rezervasyon yapmak isteyenleri bekliyor, “ben de varım” diyor, ucuz tatil otelleri konusunda alternatif arayanlara seçenek oluyor.

Araç kiralama konusu ise küçük şehirlerde alt acentalık ile yürüyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde ise kendi araçları var. Tatil City, bütün müşterileri ile mutlaka “Rent a Car Sözleşmesi” yapıyor. Yapılan bu sözleşme sayesinde ise müşteriler servis sırasında her ne olursa olsun mağdur olmuyor. Araç kiralamak isteyenlere en uygun şartları sağlıyor, hizmet kalitesinden ödün vermiyorlar.

Vize isteyen bütün ülkelerin konsoloslukları ile de iletişim içindeler. Tatil City vize almak isteyenlere çok kısa bir zamanda vize alıyor. Vize işlemlerini de çok hızlı tamamlıyorlar. Çalışma vizesi, oturma vizesi ve seyahat vizesi alıyorlar. Bu konularda neredeyse %100 performansla çalışıyorlar.

Bir Camilia Travel markası olan TatilCity.NET, uzman bir kadroya sahip. Sektöre halen hizmet vermeye devam eden markanın mottosu “Tatil de tatil, ille de tatil”. İnternet acentalığı konusunda da kendisini sürekli geliştiriyor, yazılım ekibi ile iddialı projeler hazırlıyor.