Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bebek Çikolatası için Melodi Çikolata

Bebek Çikolatası için Melodi

Bebek Çikolatası için Melodi Çikolata

Özel günlerde misafirlerinizi mutlu etmenin birçok yolu var. Bu yollardan birisi de kuşkusuz çikolata hediye etmek. Özellikle anne adayların bebeklerinin mevlit, sünnet veya diğer etkinliklerinde özel bir hatıra olsun diye bebek çikolatası ikram etmeyi tercih ediyorlar. Firma bu konuda kişilerin ihtiyaçlarına göre diledikleri ürünleri yaptırmaları konusunda yardımcı olmaktadırlar. Firma kendi bünyesinde üretip ambalajladığı çikolataların satışını yapmaktadır. Aracı bir firma olmamasından dolayı ürünlerini emin bir şekilde tedarik edebilirsiniz.

Oldukça Geniş Ürün Yelpazesi

Çikolataları satın alabilmek için çok fazlaca seçeneğe sahip olan firma kız bebek ve erkek bebekler için farklı farklı seçenekler sunmaktadır. Her çeşidine fındıklı, fıstıklı, bademli ve bunun gibi birçok çeşit çikolata üretmektedirler. Çikolataların da paketlenmesi oldukça farklı olmasından dolayı çok kararsız kalmaktasınız. Firma çikolataların lezzeti kadar paketlerin görüntü kısmına da göze de hitap eden adeta bir sanat eseri ortaya çıkarmaktadır.

Farklı ve Özenli Paketleme

Çikolatalarda lezzetinden çok ilk etapta paket süslemeleri dikkati çekmektedir. Paketlerde özel olarak sizlerin istediği isim, tarih ve diğer bazı yazıların yazılması da mümkün olacaktır. Bu sayede hem çocuğunuzun töreninde kendine has farklı bir çikolatası olacak hem de misafirleriniz çikolatalarla ağzı tatlanacak.

Firma paketlenmesi aşamasında da oldukça kaliteli malzemeler kullanıyor. Bazı paketlerin üzerine küçük figürler koyabildiği gibi oldukça gösterişli bir ambiyans ile süslemeler de yapıyor. Paketlerin üzerinde herhangi bir biblo figür dilemezseniz eğer direk olarak baskı da yaptırılıyor. Yani çikolatanın üzerinde bebeğinizin resminin olmasını isterseniz firma yetkililerine dilediğiniz fotoğraf göndererek çikolatanın üzerinde bebeğinizin resmini bulabilirsiniz. Firma bu konuda da oldukça başarılı ve kaliteli malzemeler ile sizlere hitap ediyor.

En Güzel Hediyelikler

Firma üretmiş olduğu çikolataları sadece yemek veya ikram etmek için değil aynı zamanda birilerine hediye etmeniz amacında da üretim sağlamaktadır. Kocaman bir paketin içerisinde bir ayıcık ile beraber çikolatalı bir paket hazırlanmasını isteyebilirsiniz. Bunun gibi pakete kimse hayır demeyecektir. Ayrıca yuvarlak kutuların içinde özenli dizilmiş bir çikolata kutusu da hazırlamakta olup, yenidoğan bebekler için de bebek çikolata sepeti gibi ürünleri bulunmaktadır. Bu seçeneklerden de faydalanarak özel gün kutlamalarında bir kutu çikolata ile gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Sıfır Katkı Maddesi

Firma görselliğe bu kadar önem verirken müşterilerinin merak ettiği diğer bir konu ise çikolataları içeriği olmaktadır. Çikolataların içerisinde kesinlikle katkı malzemesi kullanılmıyor. Ayrıca çikolatalarda kullanılan malzemeler saf çikolata malzemeleridir ve oldukça kalitelidir. Sizlerde bu konuda emin olarak alışveriş yapabilirsiniz. Çikolatalarının ne denli kaliteli olduklarını da garanti etmekte ve memnuniyet dışı bir durum olduğunda da ürünlerinin arkasında olduklarını belirtmektedirler.

Online Sipariş yöntemi

Firma sadece kuruluş yerindeki müşterilerine değil kendilerini takip eden ve çikolatalarından almak isteyenlere online olarak sipariş verme imkanı tanımaktadır. Burada dilediğiniz çikolatayı seçebilmek için görsellerden karar vermeniz yeterli olacaktır. Firmanın resmi İnternet sitesi üzerinden tüm ürünlerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu ürünler hakkında müşteri yorumlarına da erişerek firma hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

www.melodicikolata.com adresi üzerinden çikolata satışı yapan Melodi Çikolata, İstanbul ve civarında oturan müşterilerinin vermiş olduğu siparişlere hemen teslimat yapmakta diğer şehirlerdeki siparişlerine ise 1 ile 3 iş günü içerisinde karşılık vermektedir. Aynı zamanda kargo aşamasında çikolataların bozulmasını önlemek için her türlü tedbir de alınarak ve uygun şekilde bir paketleme yapılarak tarafınıza kargo edilmektedir. Firma bazı zamanlarda kampanya da yapmaktadır. Bu kampanyalardan yararlanmak için e bülten kısmından güncel bir e posta adresiniz ile üye olmanız sizler için yeterli olacaktır.

Benzer başlık: Bebek isimleri içeriğine göz atmak ister misiniz?