Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Winx Oyunları Oynamak Artık Çok Kolay

Tüm dünyada 14 dilde

Tüm dünyada 14 dilde çevrilen Winx çizgi filmleri yaklaşık 130 ülkede yayınlanmaktadır. Periler diyarında geçen çizgi filmde, ana karakter Bloom’un yanı sıra, güneş ve ay perisi Stella, bitki iyileştirme perisi Flora, ses ve müzik perisi Miusa, teknoloji preisi Tecna, morfiks gücü Layla ve dördüncü sezonda dahil olan ve dünyadaki son peri olan ve hayvanları kontrol edebilen Roxy yer almaktadır.

Söz konusu çocuklar ve çok sevilen karakterler olunca bu durumun ticarileşmesi kaçınılmaz gibi görünüyor. Winx karakterleri son yıllarda çocuklar arasın resmen bir fenomen haline geldi. Öyle ki hemen hemen tüm kırtasiye ve oyuncak ürünleri yok satıyor. Birçok farklı karakteri içinde barındıran hikayeye ilişkin bir çok bölüm yayınlandı.

Çocuklar çok sevdikleri Winx karakterlerini konu alan oyunlara da çok büyük ilgi gösterdiler. Uzun yıllardır çocukları eğlenceli oyunlarla buluşturan ve 6000’e yakın oyun içeren alanın önde gelen sitelerinden kizoyunlari.org Winx Oyunları adlı bir kategori açarak seçtiği oyunları ziyaretçileri ile paylaştı.

Dijital dünyanın birçok alanda olduğu gibi bu alanda da bir birini desteklemiş görünüyor. Çizgi filmler televizyonlarda yayınlandıkça, internetteki winx paylaşımları arttı. İnternetteki winx paylaşımları artınca televizyondaki çizgi filmlerinde izleyici sayısı katlanmaya başladı. Söz konusu çocuklar oldukça, onların eğlenmesi ve hoş vakit geçirmesi kadar güzel bir şey olamaz. Winx karakterlerini seviyorlarsa onlarla eğlenceli vakit geçirmelerine izin vermek gerekiyor. Elbette belirli bir kontrol ve sınırlar dahilinde olması, fiziksel ve psikolojik açıdan oldukça önemli. Seçilen internet sitelerinin bu noktadaki hassasiyetleri de oldukça önemli tabi. Siz değerli ziyaretçilerimize yaptığımız incelemeler neticesinde bir iki öneri de bulunarak yazımızı sonlandıracağız.

Winx Club Kuaför Salonu Oyunu, Bloom, Layla ve Flora gibi Winx karakterlerinden birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Önce seçtiğiniz karakterin saçını tarıyorsunuz tabi ki diğer arkadaşlarının yardımıyla, sonra saçlarını boyuyorsunuz. Tüm karakterleri bu şekilde hazırladıktan sonra, kıyafetlerini de giydirerek hazırlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz bir oyun.

Winx Odası Oyunu, Winx  hayranlarının çok seveceği bir dekorasyon oyunu. Güzel bir genç kız odası dekorasyon edeceğiniz oyunda odanın tüm konsepti Winx kızlarından oluşacak. Perdesinden yatağına, posterlerinden dolabına kadar her yerde Winx kızlarını göreceğiniz odanın tüm mobilya ve aksesuar seçimlerini siz yapacaksınız. Dekorasyon seçenekleri oldukça güzel olan oyunda döşeyeceğiniz oda tam bir Winx hayran odası olacak.