Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rusya Ziyaret Vizesi

Rusya ziyaret vizesi ülkemizde

Rusya ziyaret vizesi ülkemizde tercih edilen bir diğer vize türüdür. Rusya ziyaret vizesinin tercih edilme nedenleri; Akraba ziyaretleri ve arkadaş ziyaretleri içindir. Sizlerde Rusya da bulunan eşinizi, dostunuzu, akrabalarınızı ziyaret etmek istiyorsanız bu vize türünü tercih edebilirsiniz. Bildiğiniz üzere 2010 yıllından itibaren vizesiz ziyaretler iptal edildi. Sadece diplomatik pasaport sahipleri 90 gün olmak kaydıyla Rusya Federasyonu’nu vizesiz olarak ziyaret edebiliyor. Bordo, yeşil ve gri pasaport sahiplerinin vize alması zorunlu hale geldi fakat bunlar dostlarınızı ya da akrabalarınızı ziyaret etmenize engel değil. Acentemiz yardımıyla hızlı bir şekilde Rusya vizesi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Rusya Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

Rusya ziyaret vizesi diğer vize türlerine oranla daha ayrıntılı olarak incelenir fakat acentemiz 12 yıllık deneyimiyle yüz binlerce müşterimizin Rusya vize onayı almasına aracılık etti. Rusya ziyaret vizesi için istenilen belgeler ise şu şekildedir:

  • En az 12 ay geçerliliği bulunan pasaport,
  • 2 adet biometrik fotoğraf,
  • C kimlik fotokopisi,
  • Rusya’da ziyaret edeceğiniz kişinin, yetkili makamlar tarafından onaylanmış davetiyesi,
  • İletişim Bilgileriniz,
  • Sizi davet eden kişinin doğum tarihi.

Bu belgeleri bize ulaştırdığınız andan itibaren evraksız Rusya vizesi başvuru sürecinizi başlatıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz İstanbul Rusya başkonsolosluğu üzerinden edindiğimiz bilgileri süreç boyunca sizlere ulaştırıyor ve en kısa süre içinde onay haberini sizlere ulaştırıyoruz. Daha ayrıntılı bilgi için bizleri arayabilirsiniz.