Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malta’da Dil Eğitimi

Yaklaşık 50 dil okuluna

Yaklaşık 50 dil okuluna ev sahipliği yapan Malta, dil eğitimi açısından son derece zengin bir ülkedir. Öğrenciler tarafından tercih edilmesinin en büyük sebebi, kaliteli dil okulları ve kurs ücretlerinin diğer ülkelere göre daha uygun olmasıdır. Malta’da dil eğitimi fiyatlarının diğer ülkelere göre daha uygun olmasının sebepleri arasında, nüfusa göre fazla dil okulunun bulunmasından kaynaklanmaktadır. Dil okulları kendi arasında rekabet içerisindedir. Bunun dışında bölgede yaşam giderleri son derece uygundur.

Neden Malta’da Dil Eğitimi?

Malta’da dil eğitimi veren kurslar ve okullar devlet bakımından düzenli olarak denetlenmektedir. Alınan eğitim sonunda, bütün dünyada geçerli olan bir sertifika almaya hakkınız olur. Birçok öğrenci eğitimlerinin bitiminde, Malta’dan dönmeden önce Cambridge TOEFL ve IELTS sınavlarına girerek İngilizce seviyelerini belirtmektedir. Buradan almış olduğunuz sertifikalar bütün başvurularınızda sizlere referans olacaktır.

Malta’da dil eğitimi alırken aynı zamanda tatil de yapabilirsiniz. Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones’un özellikle Gozo ve Valletta setlerinin bulunduğu yerlere giderek Malta’daki dil eğitiminizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Malta’ya gitmek oldukça kolaydır. AB üyesi olduğu için Schengen vizesi ile gidebilirsiniz. Burada öğrenci vizesi, Amerika ve İngiltere gibi bölgelerle kıyaslandığında işlemler son derece hızlı ve kolaydır. Vizeler ortalama 1 hafta içerisinde sonuçlanmaktadır.

Malta’da dil eğitimi alarak İngilizce öğrenmek, kariyerinize olumlu etki edecektir. Burada sadece eğitim almayıp, aynı zamanda yaşam deneyiminizin de olması firmaların sizi kısa sürede değerlendirmesini sağlayacaktır. Yurt içinde ya da yurt dışında Malta’da dil eğitimi almanın yararını görebileceksiniz.

Malta’da Dil Eğitimi Fiyatları

Malta, yaşam giderleri bakımından, diğer dünya ülkelerine göre son derece uygundur. Malta’daki ekonominin bu kadar uygun olması, eğitim program fiyatlarının da İrlanda ve İngiltere’ye kıyasla daha çok tercih edilmesini sağlamıştır. Bölgede bulunan dil okulları, ülkemizden giden öğrencilerin uzun dönem eğitim programlarına uygun fiyatlar düzenlemektedir.

Malta’da Kaliteli Dil Eğitimi

Nüfusunun az, kendisinin küçük bir ülke olması, İngilizce açısından zengin dil okullarının bulunmasına yardımcı olmuştur. Burada bulunan köklü dil okulları, dil öğrenmek isteyenlere yardımcı oluyor. Malta’da eğitim kalitesinin yüksek olması, birçok öğrencinin tercih etmesini sağlıyor.