Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir İle İlgili Bütün Olaylar Bu Sitede

  İnsanlar dünyada olan

 

İnsanlar dünyada olan biteni, yaşadığı çevrede ne gibi olaylar olduğunu ya da ekonomi, spor, sanat gibi dallarda okumaya ihtiyaç duymaktadır. Günümüz teknolojisinde kağıt gazete basımı yavaş yavaş son bulmakta, dijital dünyada haberler paylaşılmaya başlanılmıştır. Teknolojinin gelişmesi ile karşımıza çıkan akıllı telefonlar sayesinde, kişiler bütün bilgilere anında erişebilmektedir. Siz değerli okurlarımızın, en doğru haberleri ve Eskişehir haberleri ile ilgili bütün merak ettiklerinizi anında eskisehirekspres.net sitesinden erişebilirsiniz.

Hangi Tür Haberler Mevcut

Eskişehir haber sitesi olarak açıldığımız ilk günden bu yana tarafsız habercilik yapmaktayız. Uzman ve deneyimli kadromuz sayesinde ilimizde olup biten Eskişehir son dakika haberlerini anında siz değerli okuyucularımızla buluşturmaktayız. İlimizde bulunan ilçelerimizle ilgili haberler, tarım sektöründen haberler, ve öğrencilerimiz ile ilgili tavsiye niteliğine moda ve gezilecek yerler ile ilgili haberler yapmaktayız. Bunların yanında ülkenin genel konuları da ele alınmaktadır. Spor bölümünde Eskişehir Spor ile ilgili son dakika bilgilerini, sanat ile ilgili son dakika haberlerini ve, ekonomi ile ilgili gündeme dair bütün haberleri sitemizde bulabilirsiniz. Bunların yanında iş ilanları bölümü de yakında açılacak olan haberler arasında yer almaktadır.

Site Tasarımı

Tasarım oldukça önemli bir konu olmaktadır. Sitemiz tasarımın önemli olmasının farkında olmasından dolayı, siz değerli okuyucularımız için en anlaşılabilir, en sade tasarımı oluşturmaktadır. Bunun yanında kategorilere ayrılan haberler sayesinde istediniz haberleri, anında ve en kestirme yoldan bulabilecek ve saniyeler içerisinde haberlere erişebileceksiniz.