Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rottweiler Eğitimi

Rottweiler Eğitimi disiplinli verilmediği

Rottweiler Eğitimi disiplinli verilmediği takdirde, karşınıza saldırgan ve sahibini bile tanımayan bir köpekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Rottweiler çiftliği bu eğitimleri almak mümkün.

Rottweilerler

Tutarlı bir biçimde yetiştirilerek eğitilen Rottweilerler çocuklarınız için iyi bir oyun arkadaşı olabilir. Henüz yavruyken onlara eğitimler verdiğiniz takdirde kediler ve diğer ev hayvanlarıyla da iyi anlaşabilirler. Aile dostları ve akrabaları mutlulukla içeri alırken, yabancıları asla içeri almazlar.

Bol egzersizlere ihtiyacı olan Rottweilerlere ne iş verirseniz başarıyla o işi tamamlayacaktır. Ormanda koşmak ya da yürüyüş yapmak onları çok mutlu ederken asla sahiplerinin yanından ayrılmazlar.

Kısa ve parlak tüylere sahip olduğu için bakımları kolay olup, günlük taramaya ve yıkamaya gerek bırakmayacaktır. Üremeleri de gayet iyi olup 12 yavruya kadar doğurabilmektedir.

Rottweiler Çiftliği bu hayvanlar için barınak olarak yapılmış yerlerdir. Tüm sağlık sorunları, bakımları, çiftleşmeleri ve üremeleri kontrol altına alınan bu hayvanlara disiplinli olarak eğitim vererek profesyonel hayvanlar yetiştirilmektedir. Çoban veya Polis köpeği olarak adlandırılan bu ırk Türkiye ve Dünya genelinde en çok tutulan köpek cinslerinden biridir. Aynı zamanda sevgiyle büyütülen Rottweilarlar la küçük yaşta karanlık mekanlara kapatılarak psikolojileri bozulan köpekler aynı performansı sizlere sağlayamayacaktır. Psikolojisi bozulan Rottweilerlar sizleri kilometrelerce bir kedinin peşinde sürükleyebilir. Sosyalleşmiş ve sevgiyle yetişmiş olan köpekler ise yolda yürürken sizin yanınızdan ayrılmayarak her daim sizin sözünüzü dinleyecektir.