Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Tasarım Davetiyelere İlgi Büyük!

Evlilik hazırlığı yapan çiftler

Evlilik hazırlığı yapan çiftler her detayın mükemmel olmasını istiyor. Bu yüzden seçtikleri davetiye modeline de büyük önem veriyorlar. Çiftlerin son dönemde gözdesi özel davetiye tasarımları oluyor. Özel olarak dizayn edildiği için hoş bir hatıra da olabilen bu tasarımlara ilginin her geçen dönem daha da arttığını söyleyebiliriz. Klasik tasarımlardan çok daha şık bir duruş kazanan özel tasarım davetiye modelleri için sanıldığı kadar yüksek rakamlarla ödeme yapmak da gerekmiyor.

Bu şık modeller firmaların özel davetiye kategorisinde değerlendiriliyor. Hazırlık aşamalarında ise öncelikle çiftler nasıl bir model istediklerini firma ile paylaşıyor. Ardından istenen şekilde bir şablon hazırlanıyor ve çiftler bu şablon üzerinde değişiklik yapılmasını da isteyebiliyor. Şablon son halini aldığında ise özel tasarım davetiye olarak basılıyor ve istenen miktarda hazırlanarak adrese ulaştırılıyor.

Fotoğraf Baskılı Düğün Davetiyesi Modelleri

Elbette bu davetiyelere göze zarflar da özel olarak hazırlanıyor. Dağıtıma hazır bir şekilde ulaştırılan özel davetiye modellerinin üzerinde istenmesi halinde çiftlerin fotoğrafları da bulunabiliyor. Hatta son dönemde en çok tercih edilenler arasında bu modellerin yer aldığını da söyleyebiliriz. Ancak fotoğraf baskılı tasarımları fazla iddialı buluyorsanız karikatür kullanılarak renkli ve mizahi bir duruş kazandırılmış olan modellere de yönelebilirsiniz.

Üzerinde dini motiflerin ya da ifadelerin yer aldığı tasarım davetiye seçeneklerinin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Aslında çiftler nasıl bir tasarım istediklerine karar vermeden önce mevcut modeller mutlaka göz atmalıdır. Çünkü akıllarındaki modelden çok daha fazla beğenebilecekleri bir tasarımla karşılaşabilirler. Bu nedenle önce modellere göz gezdirmek daha sağlıklı bir seçim yapmak için ideal bir fikir oluyor.

Yeni Davetiye Modellerine Göz Atın!

En yeni modellere ve özel tasarımlara göz atmak için internetten www.edavetiye.com.tr adresine tıklayabilirsiniz. Erdem, Klaket, Armoni gibi davetiyede isim yapmış firmaların yeni tasarımlarına da bu siteden ulaşabilirsiniz. Çok sayıda farklı tasarımı keyifle inceleme imkanı sunuyor olduğunu da belirtmeliyiz. Fiyatlar oldukça makul ve bu nedenle her 10 çiftten 4’ü tercihini bu adres üzerinden sipariş vermekten yana kullanıyor. Karar vermeden önce mutlaka siz de göz atın.