Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Anadolu Yakası Bosch servisleri

İstanbul’ un en büyük

İstanbul’ un en büyük ilçelerinden biri olan Maltepe’ de yirmi yılı aşan bir süre zarfında Bosch beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerini başarıyla sürdürmekte olan Maltepe Bosch Servisi, başarılı bir hizmet sürecini sürdürmektedir.

Yoğun nüfuslu ilçemizde oluşan yoğun hizmet taleplerine en kısa süre içerisinde, en kaliteli hizmeti sunma gayretlerimiz doğrultusunda, hızla değişmekte ve gelişmekte olan dünyamızın, gelişim hızını birebir takip eden kuruluşumuz, ortaya çıkmakta olan her tür yeniliği en kısa süre içerisinde benimseyen bir altyapıya sahiptir.

Sürekli gelişmekte olan teknolojiyi en yakından takip edebilmek için sürekli ve çeşitli eğitim organizasyonlarına tüm birimleri ve personelleri katılmakta olan firmamız, geçmiş bilgi birikimi ile yenilenmekte olan tüm bilgileri sentezleme şansına sahip olabilmektedir. Sektörümüzün en büyük sorunlarından biri olan teknik bilgi yetersizliğinin önüne geçebilmek için, teknik personelinin güncel bilgiye sahip olabilmesi için yaptığı yatırımlarla, üstün bir hizmet kalitesi sunabilme şansı yakalamaktadır.

Tüm dünyada güven ve kalite ile eşdeğer anılmakta olan Bosch markasının, marka değerinin bilincinde bir hizmet yaklaşımı ile tüm onarımlarını bir yıl için sigortalayarak garanti kapsamına alan Sancaktepe Bosch Servisi firmamız, verdiği hizmete güvenmektedir. Yılın her günü ve her saat olmak üzere kesintisiz hizmet sağlayan kuruluşumuz,  hizmetin kesintisiz olarak sağlanabilmesi için oluşturduğu çağrı merkezi 24 saat boyunca tüketiciye hizmet verebilmektedir.

Her türlü arızaya yerinde müdahale edebilecek nitelikte, ileri teknoloji ekipman ve uzman teknik personellerle desteklenmiş mobil teknik servis üniteleri oluşturan firmamız, bu sayede kesintisiz bir şekilde en hızlı hizmet sağlayabilmektedir.

Çağrı merkezlerimize bırakılan hizmet talepleri en kısa süre içerisinde müşteri temsilcilerimiz tarafından değerlendirilerek, mobil teknik servis ünitelerimiz tarafından dakikalarla ifade edilen süreler içerisinde cevaplanabilmektedir.

Güleryüzlü ve üst düzey müşteri memnuniyeti sağlamaya odaklı hizmet anlayışımızla, tüm gelişmeleri anlık takip edebilen altyapısıyla farklı ve özel bir hizmet kalitesi ile çalışmalarını sürdüren Caddebostan Bosch Servisi firmamızın hizmetlerine, çağrı merkezimize ileteceğiniz bir hizmet talebiyle ulaşabilirsiniz.

Teknolojiden en üst seviyede faydalanmayı amaçlayan hizmet yaklaşımımız sonucu oluşturduğumuz internet platformumuzdan ayrıntılı bilgi alabilme şansına sahipsiniz.